Så blev det 25. januar og jeg har lige fået status som HubSpot Solution Partner - som one man band... Det er ikke sket i ret lang tid efter at HubSpot har ændret regler og hvorfor er det egentligt relevant??

Der skal være min 6 medarbejdere og det har jeg ikke... Man skal have en vis traction og 25 dage efter min opstart (havde første uge fri og drak vin i Malaga) har jeg ikke sådan nogen ret stor backlog af succesfulde projekter i eget navn...

Men hvad så Jesper, du er hverken stor eller gammel - hvad har du så gang i?
JO... Efter at have arbejdet med HubSpot i knap 9 år, er der løbet en del projekter i blodårene og efter de sidste knap 7 år som founder og specialist hos Avidly har jeg ret meget traction, som HubSpot finder interessant.

Hvad de ellers fandt både yderst interessant og attraktivt er fokus - jeg bliver nok ikke lige full-circle 360 grader all over bureau lige med det samme - så derfor er der kun fokus på SalesHub, Change Management og Salgsleder udvikling. 

Så hvordan føles det at gå fra verdens største HubSpot partner til at være verdens mindste? Det føles fedt og rigtigt. Fedt fordi jeg får lov til at arbejde med verdens bedste kunder og rigtigt fordi størst er ikke nødvendigvis bedst. 

provider-badge-black

 

Comments